søndag 7. oktober 2012

Hoij

Ej e innom bloggen og ser på greinalausa. Ej e ikkje like flink til å blogge som ej skulle ønske. Flaks for bloggen at det ikkje skjer so mykje spennande her med mej :)

I helga he vi forresten vore ute på camping tur igjen. Vi og 3 vennepar av oss va innom på Strynemessa (snerte med kvivsvegen). Kosa oss på dagen med tantegull og familie på messa, og festeligheite i vogna seinare på kvelden. I dag stod vi opp til eit skikkelig ruskeveir. Reiste tidlig heim, fyrte i ovnen, og laga hjortegryte til middag. Skikkelig innedag :)


Vi va inn med vognene våre på torsdag for å få plass på campingen. Likvell stod vi som "sild i tønne" ned på marka. Ikkje mange metarane i mellom kvar vogn :)


Mamma og pappa he fastplass på Stryn camping, så vi låg på samme camping so dei. Her venta vi på alle skulle bli klar så vi kunne gå ned på Strynemessa. Damene e først klar veit du :)


På messa tok Anna og Susanne masse karusella. Anna fekk tanta oppi en radiobil, og ej, systa og Robert tok "Jokeren". Steik kor ej hylte.


På kvelden reiste alle vi som va på camping i lag ned på "Johans" og kjøpte gyros til middag. Nydelig og veldig koselig :) Vart so mette ej frykta ei lita stund korleis ditta skulle gå.


Etter middagen tusla vi oss opp igjen på campingen, og samla alle inni vogna til Bente og Daniel :) Her vart vi sittande utover natta. Piker, vin og sang :)

Ingen kommentarer: