tirsdag 22. mars 2011

Ut på tur, aldri sur :)


På fredag slutta vi av litt tidligare på jobb, og reiste på kjærsteweekend/ IKEA-tur  til Trondheim ;)  Med vår flaks rakk vi ikkje ferga på verken Festøya eller Vestnes, men resten av veien gjekk heldigvis som smurt oppover.


Kjekke svigers lånte vekk flotte pajeroen sin til oss, så her va det bere velstand :) Takk og lov for at den e kjempe stor, ellers hadde vi ikkje fått med oss heime nåke av det vi handla på turen, og det va ikkje reint lite.


Hotellet vårt hette Grand Olav hotell, og låg midt i hjertet av bartebyen. Veldig fint, sentralt og praktisk at vi ikkje trengte verken bil eller buss når vi trava rundt i byen :)


Fredagkveld etter å ha funne hotellet, suste vi oss bort på Ikea. Eller, suste va vell å ta litt i, for vi rota oss vekk nåken gonga før vi endelig fann varehuset. Vi kjøpte oss svenske kjøttbollar, og kosa oss i marknadshallen. Kjøpte oss ting og tang til kjøkkenet, og bere kjika. Vi kom litt seint, so hadde ikkje så mykje tid. Derfor stod vi opp tidlig på lørdag, og kom oss bort før det værste rushet starta.  


Det blei storhandla og det vart både nytt skrivebord, bokhylle, 2 meter langt speil, Hemmnes kommode til gangen, en ny krakk til kjøkkenet, hylle til vaskerommet, nattbord til svigers, barnestol til Vilde, og mykje små greier :) Hadde med liste, og vi fekk kjøpt alt vi trengte unntatt nøkkelskap og en kommode til soverommet som det va tomt for :) :)


På ettermiddagen/kvelden kosa vi oss med byshopping, middag på Peppes pizza, og Nokas på dvd 

Vi storkosa oss på tur ilag, og det va deilig å få handla inn litt nye saker til leiligheita :)!


1 kommentar:

tjommii sa...

Wow, litt av ei handleliste! Bra dokke hadde STOR bil :) koslig!