mandag 28. mars 2011

Helga mi :)

Plutselig va det helg igjen. Nåken veke føle ej kun består av mandaga og fredaga. Alle dagane i mellom går slik i ett, at ej ikkje fe tid til å tenke :) Men bra e jo det. Helg e absolutt å foretrekke :) 


Fredagskvelden brukte vi til montering av kommoden som skulle stå i gangen. Sida alle andre møblane vi kjøpte i Trondheim he komt opp, va det liksom bere dinne igjen. He utsatt den heile veka fordi vi viste at dinne tok tid. At vi skulle bruke over 3 tima hadde vi ikkje tenkt! I pakken va det 250 skrua, som kanskje sei litt om omfanget? Vi vart etterkvart ett super team, der ej va deleansvarlig, og Robert skrueansvarlig :)Lørdag stod vi tidlig opp. Ardata hadde knall gode tilbud på kaffemaskine, og Robert skulle ned å ha sej ei :) Det enda med at vi fekk kaffemaskina i innflyttningsgave med mamma og pappa Ej he då drukke kaffe til den store gullmedalje, uten å heeilt fått smaken på det. Drakk det mest fordi maskina va kul, og kjekk å prøve egentlig! Idag he ej ordna mej en puteholder til kakao, so no kan ej trakte mej kakao istaden for å vere en wannabe-kaffedrikkar :)


Etter å spist litt mat på lørdag, kom Ole-Martin og Ingvild på besøk :) Kjempe koselig at dei kjeme innom oss i ny og ne. Ej pressa i dei kalorifulle påskeegg med melkekrem, og litt brus ;) I 7 tida kom Systa og Sveinung å henta oss. Vi skulle inni Austefjorden på "Fossedur" i 50årslag til ne Tante Rannveig. Systa hadde med ei innflyttningsgave, ho også :) Hihi, sei bere ej. Fekk bokstavane L-O-V-E som va kjempe fine. Dei he alt funne plassen sin på kommoden i gang 

Festen na tante va bere kjempe kjekke. Onkel hadde laga den nydligaste hjortegryta, der hjortekjøttet bere smelta på tunga. Vi fekk god oppvartning på drikke, og underholdning. Underholdninga stod den eldre garden for, dei kan virkelig å slå ut håret :) 
Ingen kommentarer: