søndag 20. februar 2011

Tittei :)

Blogge fra mobilnett e ikkje so enkelt som en skulle tru. Bere tekst e ingen problem, men med bilde blir det klabb og babb! Men ser ut som ett bilde kom med likevell. Sjølv om det vart heilt rart?


I Nybråtet he vi det hivens. Etter ei helg med utpakking, og dusjhenting he vi begynt å komme i mål med det meste. Sjølvsakt endel kasse igjen både her og der, men det teke vi etterkvart :) No e vertfall stua og kjøkkenet beboelig, og vi he begynt å komme inni det. Merkelig å vokne til utsikta av rotsethortnet kvar dag, når ej før he budd under det. Men jammen om det e fint :)

I helga e vi hatt masse koselig besøk ;) Henriette og Knut kom entur fredagskveld, og etter dei for kom Ole-Martin og Ingvild. Lørdagsforemiddag kom Torgeir, Veronika og Vilde en snartur. Idag he vi hatt besøk av ne mamma og pappa. Litt inspeksjon av resultatet når møblane kom inn :) Etterpå for vi nedpå sjukehuset til ne Farmor. Ho sov når vi kom, so då fann vi na farfar nede i kafeen. Det heile enda med at han pappa tok på sej spanderbrokja, og det vart middag på oss ;) Utrulig god og billig mat der nede. Nesten slik ej må begynde å vanke der atme alle dei pårørande :):) 

Været he vore heilt nydelig idag. Og ej he endatil gått mej en tur :) Thumbs up! 


2 kommentarer:

Amanda sa...

Når fe vi sjå bilder av huset? :D

Veronika sa...

Dåkke hadde fått det veldi fint Kristine :) Vart rett missunneli, eg og ve flytte inn i nytt :):)

Hehe.. vi har da prøvd å ommøblere, men etter å ha snudd opp ned på stua, så fant eg ut at det va egentli best sånn vi hadde det. Så no har vi snudd tebake igjen :)