torsdag 25. november 2010

Nedtelling til adventÅh, no kleia ej etter å få pynte til advent. Synst det blir so lunt, koselig og fint inne når en fe kveike i "stakjane" :) Og ikkje minst blir det so koselig i alle sine vindu på kvelden. Kjempe koselig å gå tur i adventstida og bere beundre alle dei fine adventsvindua.


Sjølv om det snart e tid for flytting ser ej det nødvendig å pynte til advent. Pakka heller vekk det ej må ta vekk for å få plass til pynten. Julepyntinga blir det vell heller dårlig med, men fe heldigvis nyte litt av mamma og svigermor si jul. Kan vere like so bra det :)

He begynt å ta med mej kasse heim fra jobb som e potensielle til flyttekasse. Igår hadde ej med mej ei MEGA kasse som ej måtte regelrett lirke inni golfen. Måtte ha vore ett syn for gudane sida en mann stoppa opp med bilen sin å såg på lirke-mega-kasse-inni-minibil prosjektet mitt :) Men utrulig ka vi fe med oss baki bilen, og sist veke fekk vi bagasjerom også. Robert vart plutselig voksen, og annlegget he måtte vike for voksesmertene. Johu!


Ingen kommentarer: