søndag 21. november 2010

Julegaveønske for Kristine og Robert

Som lovd kjeme årets julegaveønske for mej og na Robert. Litt vrient å ønske sej ting iår sida vi skal flytte inn i ny leiligheit i januar, og ikkje heilt veit før vi kjeme dit ka vi trenge oss :) Men her he ej prøvd :
Ei knaggrekke med 5-6 knagga på. I Kvit (dinne på skeidar)
Bostavane "HOME", "LOVE" eller "K & R" i kvitt tre


Stort heilfigurspeil (type 180 høgt) i kvitt med kraftig ramme som på bildetKappelaken i kvitt/beig til vanlig dobbelseng. 150x200Stor "Mariskål" i lyst, som dei he på Obs til 149,-
Skostativ "Myra" på Skeidar. Kvitt og sølv


To nattbord i kvitt. Krav at der må vere ei skuffe. Dissa e frå jysk, og heite "Annika". På tilbud fortida til 400,- pr stk.
Nøkkelskap med dør i kvitt. Gjerne litt størrelse på det slik vi fe plass til litt nøkla..

Sengetøy i duse og lyse farga ;) Husk vi he 220cm dyne!


En spade til garasja :) Viktig utstyr? Hehe


Magnetlist frå Eva solo. Gjerne ei slik ei med mange "ledd"Bilde i alle størrelsa og fasonga :) Gjerne i fargane kvit, beige, grått og brunt.So ønska me oss gavekort!!!  Her snakka vi gavekort som visagavekort frå banken, eller gavekort på ulike butikka. Då snakka vi gjerne butikka som Skeidar, Jernia, ikea, møbelringen, og andre interiør butikka. Regna med den dukka opp masse vi trenge oss etterkvart til leiligheita :)

Dobbelt vaffelhjern kunne våre praktisk :) Fe vi ete kvar si vaffle etterkvart som ej steike!

Og ellers ønska vi oss pynteting, dela til hardangerbestikk "Carina", stor kvit duk til spisestua, steikefolie (http://butikk.greteroede.no/276716.o2) og det du måtte finne på!Håpe ditte ga inspirasjon til dokke som skal kjøpe julegave til oss :)1 kommentar:

Unknown sa...

Ikkje dum ønskeliste ;)