mandag 5. juli 2010

Helga mi


På fredag hadde ej og jentene mine jentekveld . Her kosa vi oss med lasagne, salat og kvitløksbaguetta til middag. Etterpå spiste vi Napoleonskake og spelte Alias! Kjempe kjekt å sjå igjen alle som he komt igjen til sommaren. Ina me va der, men ho va forsein som vanlig:p



Lørdag va vi opp på Åsen vår i Austefjorden. Golfen kjørte opp for fyste gong! Robert og pappa la ferdig golvet i løda, meda ej og ho mamma rydda opp etter dei,og måka møkk(!!!) fra kjellaren.



Etterpå bar det rett på bursdagsfest utpå Roth med ne Sigrid! Her va det duka for Rosa-party, der alle skulle ha på sej nåke rosa. Koselig jentevors med kjeks, ost og god drikke. Vi tok maxi-taxi inntil ørsta (som forsten kosta 1700kr) og for på Rust!



Søndag va vi på Saltre i bursdag til systå mi! Ho fylle år neste helg, men pågrunn av ferie feira ho dinne helga. Her va vi unge og ikkje fult så unge på middag, som va hjortegryte med salat og potetmos. Etterpå spiste vi masse masse kake:) Tantegolla åt so mykje is, at dei va heilt kalde nedi magen:p Når vi kom innatt for vi opp til Torgeir og Veronika som innviterte på svele. Dei va nydelige! Bere synd ej ikkje hadde plass til fleire enn 2:/ Storkosa mej heile helga,sjølv om ej ikkje he gjort stort anna enn å gå fra bord til bord!!!

2 kommentarer:

Elisabeths Ingeborg sa...

Ej sei berre, STEIK KOR DU HE ETE I HELGA :P
Høres ut som ei perfekt helg ;)

Kristine sa...

Hehe, ej veit det!!! Gått fra bord til bord! Fint det:p