tirsdag 22. januar 2013

Helga vår

I helga va vi so heldige å få fare på weekend på hotel Alexandra atme jobben has Robert. Litt forandring i planane våre vart det då Robert vart sjuke. Egentlig trudde vi at heile helga måtte avlysast, men laurdag va han frisk som en fisk i gjen og vi sette kursen innover :)
 
 
Vi fekk ett rom i 5 etasje. Heilt greit, men veldig slitt rom. Sist hadde vi jo suite, so alt blir jo kjedelig i forhold til den :)

 
Når vi kom inn spiste vi kjempe god lunsj. Mat e dei virkelig god på.

 
Vi heiv på oss badetrusa, badekåpe og tøfler og for ned i bassenget. Ganske deilig med Jacuzzi og badebasseng :) Vi bade i mange tima!

 
Før middag slappa vi av på rommet. Ej laga til den nye datamaskina mi. Vi stoppa i Stryn på vei inn, og vips hadde han Robert kjøpt mej ny datamaskin i 25-årsgave. Ej e heldig! Dataen måtte vi ta i bruk med det samme meinte han, sjølv om dagen min ikkje e før neste fredag.

 
Vi ordna oss, og banken hadde festmiddag i storsal. Vi fekk 3-rettersmiddag med god drikke til. Litt talar, song, film, utdelingar og quiz innimellom.  Etterpå va vi på "dancingen" :) Kjempe kveld!

 
Vi stod opp tidlig, spiste frukost og bada litt før vi måtte sjekke ut. På vei heim va det skikkelig vinterstemning med kvitfrosne tre

 
Kjempe helg!
 

Ingen kommentarer: