søndag 23. desember 2012

Dagen før dagen

Vi ligge med beina høgt etter en veldig slapp dag. Veldig hærlig med to fridagar før juleafta. I går va vi litt meir stressa. Vi va vi på julebesøk/gavelevering med mormor og morfar først, og med farmor og farfar i Austefjorden seinare. Farmor diska opp med deilig middag, og vi kosa oss i lag med mamma, pappa, onkel Knut Johan og tante Turid :) Vi susa til Volda igjen og tok julehandlene på Mega. Når vi kom oppatt kom søte Vilde, Veronika og Torgeir innom med julepresanga til oss:)

Utpå kvelden kom tante Oddny og onkel Askjell innom med både innflyttningsgave og julegave. Veldig overraskande og kjekt besøk. Masse familie på en dag! I 10 tida inviterte Amanda mej med på bursdagsøl på det grønne treet. Vi vart 11 jente som kosa oss utover natta ;)


I dag he vi skifta på senga (tradisjon med reint sengetøy natt til juleafta) og fått juletreet i hus. Det fekk stå litt før vi pynta det. Robert va pynteansvarlig, og det vart eit veldig fint tre med både lys, perle,englar, nissar, soppar og kuler :)


Synt juletreet e sjølve symbole på jul. Det fine lyset og dei fine kulene.


Imårga tidlig skal vi nedover til mamma og pappa på julefrukost. Då står det lutafisk på menyen :) Etterpå e det sjølvsakt "tre nøtter til askepott" før vi skillast kvar for oss. Mamma og pappa skal på Saltre til systa, og ej skal feire jul ilag med Robert. Første jula heimafrå. Litt tungt, men ein gong må vere den første :)

GOD JUL!

Ingen kommentarer: