søndag 9. oktober 2011

Strynemessa :)

Torsdag reiste ej og Robert til Fosnavåg å kjika på en bil vi såg på nettet. Robert he susa på jobb med scooter/ motorsykkel siste måndane, og sida vinteren snart gjer sitt inntog gjekk ikkje det meir med bere en bil. 


Bilkjøp i Fosnavåg vart det, og ej e herved eigar av min første bil :)! Ej kjøpte en Land Rover Freelander 1,8 med firhjulstrekk. Ganske praktisk når vi bor på fjellet, og trengte oss en vinterbil.

Igår lufta vi den til Stryn på Strynemessa. Første turen min, og den va veldig behagelig å kjøre. Satt høgt og godt! Vel framme i Stryn besøkte vi mamma og pappa på campingvogna. Systa og co va på campingvogna på Loen, so dei kom også. Vi traska oss ned i sentrum, og innpå messa. Alltid det samme gamle der inne! Tantegolla kosa sej med karusella, Venneby show, sukkerspinn og ballonga. Ej og systa tok jokeren, nåke so va alvorlig artig. Vi spiste middag, og shoppa resten av dagen. Ej fann ikkje stort anna enn ei turbukse fra Norheim ej he sleva lenge etter. Fint det, når den va halv pris :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ouh, grattis med ny bil ;)
E på leit vi også, men finn ikkje den PERFEKTE bilen :/

Kristine sa...

Tusen takk ;)Ja det e knall vanskelig. Vi he sett so mykje vi e 5 kanta i augene. So det vart dinne for vinteren, so for vi sjå oss om igjen når det vårast :)