onsdag 29. juni 2011

Vrient :)

Hadde en litt vrien start på dagen idag. Det va for lav spenning på straumnette, so før vi reiste idag måtte vi slå av det meste av elektronisk utstyr. Stressa nedover i hu og hast for å nå 8 ferga. Men nei! Ferga gjekk ikkje pågrunn av strømbrudd. På vei rundt Austefjorden va det fult kaos med gravmaskine midt på veien. 

Åh! 

Fin start på arbeidsdagen må ej sei!


E fortida på oppdrag for Norsk tipping på jobb i tillegg til det vanlige. So det e mykje å henge fingrane i. Og jaa, vi he begynt med innsalg av julevare. Hihi. Føle ej må knise litt når ej presentera mej, og sei ej e her for å ta opp ordre på julevarene. Heldigvis knisa dei litt på butikkane også :)

Ikveld kjika vi litt på syden igjen. Vi he ikkje bestilt, men det frista. Robert meina vi skal vere sporty å vente til siste dag, eller reise uspesifisert. Ej med min sjukelig trang til luft og kulde e meget skeptisk. Ka om der ikkje e aircondition? Då døyr ej sidelengs!

2 kommentarer:

ja9ta sa...

Ej he god erfaring med uspesifisert :) fe ofte dei dyraste hotella/romma som folk ikkje he råda til :p Og blir det krise kan en kjøpe sej opp ;)
Syden høres uansett supert ut!!

Anonym sa...

Enig med Robert og Janita:)så har du meir å shoppe for:)