mandag 24. mai 2010

Helg :)

IMG_2065

På fredag fekk ej endelig etter mykje pirk og jobbing levert inn bachelor oppgava mi!!!! Jippi! Følelsen over å kunne ta helg, og pakke vekk og levere inn igjen alle bøkene som he slonge rundt om i leiligheita den siste tida va ubeskrivelig. Fekk nesten lyst til å slå hjul gjennom kantina når ej hadde levert den, men lot være det altso:) Etter ej hadde vore på jobb sjukehuset va ej og Anhita på nauste å kjøpte oss bachelor-softis. Litt må en no feire? Og seinare på kvelden reiste ej og Karen på kino. Her kosa vi oss med filmen “kick ass”  som va en festelig film, med kanskje litt for mykje vold til å vere ei komedie?

IMG_2078 

Lørdag og søndag jobba ej på Statoil. Va masse masse folk heile helga, so vaktene bere flaug avgårde. Idag, mandag fekk vi so lyst å finne på nåke anna enn å sitte på kvar si datamaskin. So vi tok oss en tur til kalsethåla.

IMG_2106

Vi hadde egentlig ikkje lyst heimatte etter det,so vi stakk heime å henta litt middagsmat so reiste vi på hytta til svigers. Her la dei ny bordkledning på hytta,og vi spiste middag. Det blir jammen fint der oppe :) På veien heim fann vi ut vi kunne kjøre om Saltre der systa & co bor. Vi stoppa på Standal å fiska litt først. Kasta ut 5 gonga og fekk 4 fiska! Slå den du. Idag va fiskelykka virkelig med oss! MEN vi fann ut at en fiskekniv og skjærebrett skulla vore standarutstyr i alle norske bila. Men en ussel liten lommekniv va det vanskelig å sløye fisken.

Med systa venta det ferske vafle, og to hærlige tantegull som smilte fra øyre til øyre. Dei gledde sej slik til kveldsmaten dei skulle ete atme oss:) Lisje golla våre!

En finfin mandag!

Ingen kommentarer: