søndag 16. januar 2011

Antrekk :)

Fredag va ej ett ærend i Ålesund, og på heimveien svinga ej mej innom Moa :) Planen va å finne litt nytt som ej skal ha med mej til Berlin om 3 daga. Her det nemmelig antrekk-planlegging på høgt plan.



I kofferten må det vere ei blanding mellom praktiske klede til møte og fritid, fint antrekk til middagane på kveldstid (står "pent antrekk" på innvitasjonen) og casinokvelden vi skal ha med Norsk tipping. Ej e vell ikkje den beste til å tenke mej fram til slikt, og når Widerøe begrensa vekta på kofferten til 15 kilo...Ja då blir det vanskelig! Men oppi haudet mitt he ej komt fram til nåke som kan fungere, so no e det bere å finne ut ka sko ej skal ha med mej? :)



Vertfall, på Moa fann ej mej en fine cardigan, en stor svart genser, ei silkeskjorte, en kvite topp med søt sløyfe og to nye bukse :) So det berika antrekksutvalget mitt betraktelig!


No skal ej sjekke værmeldingane, og tenke litt meir over sko- og jakkevalget til Onsdag :) Det e jammen masse beslutninga som skal takast før en skal ut å reise. Sikker på ej gløyme nåke veldig vesentlig. Passet mitt tildømes? Hjelp. trur ej legge det i kofferten med det samme :)


3 kommentarer:

Amanda sa...

Kristine du kan ta med 23 kg med wideroe no :D Dei he samme regla som sas. YAY!

Unknown sa...

Ouh, tenk at du ska ut å reise! Spendelig! Va kjempefine kle du ha kjøpt dej, va so søte sløyfe ;)

Kristine sa...

KAN ej??? :) Yes! Supert dupert :)