Enda derfor opp med å prøve og bake focciabrød, som ej egentlig aldri he smakt før heller. Kjenne på en liten nervøsitet for korleis focciane blir, for baking e absolutt ikkje mi sterke side. Heldigvis tok ej en Ingrid Espelid, "så har vi juksa lite grande" og kjøpte en 1-2-3 focciabrød. Men en veit aldri uansett, for ej klare lett å rote til sjølv dei enklaste ting :)
lørdag 20. november 2010
Focciabrød
Ikveld skal ej vere med ne Iselin på vennejulebord i Ørsta. Tapas står på menyen, og alle skal ta med sej kvar sine ting. Ej e so umoderne ej faktisk aldri he smakt tapas, og hekje peiling på ka en ete når en ete tapas. Måtte "google" litt, men vart vell egentlig ikkje nåke klokare av den grunn.
Enda derfor opp med å prøve og bake focciabrød, som ej egentlig aldri he smakt før heller. Kjenne på en liten nervøsitet for korleis focciane blir, for baking e absolutt ikkje mi sterke side. Heldigvis tok ej en Ingrid Espelid, "så har vi juksa lite grande" og kjøpte en 1-2-3 focciabrød. Men en veit aldri uansett, for ej klare lett å rote til sjølv dei enklaste ting :)
Enda derfor opp med å prøve og bake focciabrød, som ej egentlig aldri he smakt før heller. Kjenne på en liten nervøsitet for korleis focciane blir, for baking e absolutt ikkje mi sterke side. Heldigvis tok ej en Ingrid Espelid, "så har vi juksa lite grande" og kjøpte en 1-2-3 focciabrød. Men en veit aldri uansett, for ej klare lett å rote til sjølv dei enklaste ting :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar